KroonCasino

Het opzetten van een website

Dankzij de verschillende online programma’s is het makkelijker geworden voor alle mensen om een eigen website te maken. Joomla en WordPress zijn handige systemen waar je een website mee op kunt bouwen, maar wat er gezegd wordt over deze programma’s, klopt niet. Er wordt nog altijd beweerd dat je zonder enige voorkennis van het maken van websites aan de slag kunt.

Op zich kan dat wel, maar je krijgt er nooit een geslaagde website mee omdat je toch codes nodig hebt om de website echt goed te laten werken. Daarnaast is alles nog steeds gebaseerd op hetzelfde principe als de websites voor deze CMS mogelijkheden. Wanneer je wel veel weet van de mogelijkheden en opties, kun je veel verder komen.

Waarom meer dan alleen een CMS?

Wanneer je een website wilt laten scoren, moet je ervoor zorgen dat het eruitziet als een website. Het moet geen kant en klaar product lijken, zeker niet de gratis versies van de programma’s. Je kunt er ongetwijfeld een paar euro mee verdienen en met wat geluk kun je er wat meer mee verdienen, maar een echt doorslaand succes zal het in de meeste gevallen nooit worden omdat het te zien is dat het een standaardproduct is.
Daarnaast kunnen de plug-ins van deze programma’s erg veel, maar ze kunnen lang niet alles. Je mist bepaalde functies en opties die bezoekers wel nodig gaan hebben. Wanneer die er niet zijn, dan houdt het al snel op. Je valt als website dan gewoon door de mand en dat betekent dat de bezoekers naar een andere aanbieder gaan.

Ik heb al een website, en nu?

Wanneer je al een website hebt met Joomla, Wix of WordPress, ook dan kun je gewoon contact met mij opnemen. In plaats van het opzetten van een compleet nieuwe website, kijken we eerst samen naar de website die je hebt. In de meeste gevallen is het goed om met die website verder te gaan, zodat de basis van de website bewaard blijft zoals jij die wilde hebben. In een aantal gevallen is het beter om het project weg te gooien, omdat het opzetten van een nieuwe website vaak minder tijd kost dan het volledig herzien van een website die al op een vroeg moment de mist ingegaan is.

Wanneer je contact met mij opneemt, maak ik graag een afspraak met je om via Skype door de mogelijkheden te lopen. Heb je al een website die je aangepast wilt hebben, of wil je gewoon een aantal functies bij de website hebben die je hebt? Geef dan direct even aan welke website van jou is, zodat ik alvast kan kijken voordat we met elkaar in gesprek gaan. Dat bespaart ons namelijk allebei veel tijd, weet ik uit ervaringen uit het verleden. Zo kan ik een stuk sneller aan het werk en hoef jij niet alles drie keer langs te lopen.